OFFERTE AANVRAGEN
ONTWERP Laat uw droomtuin ontwerpen

 

Het ontwerp is de basis van uw tuin. TALENS HOVENIERS besteedt hier veel aandacht aan. Uw wensen en eisen worden uitgewerkt naar computermodel en drie dimensionaal weergegeven. zo kunt u virtueel rondwandelen in uw eigen tuin. Op deze manier krijgt u een complete indruk van ons tuinadvies en uw nieuwe tuin.

 

Omgevingsfactoren

Tijdens de ontwerpfase houden wij niet alleen rekening met uw wensen maar ook met de mogelijkheden en de functionaliteit van uw tuin. Zo letten we op diverse omgevingsfactoren als de ligging van uw tuin, de stand van de zon en de samenstelling van de grond.

 

Infrastructuur

In het ontwerp besteden wij uiteraard aandacht aan uw erf afscheiding en de bestrating voor opritten en terrassen, drainage en afwatering.

 

Voor uw bedrijfstuin nemen we uiteraard de situering van de trottoirs, parkeerplaatsen, bestrating, en het plaatsen van borden, op het ontwerp.

 

Beplantingsplan

Het beplantingsplan brengt kleur en reliëf in uw tuin. Met het aanbrengen van de beplanting letten wij op schaduw, grondsoort, uw wensen met betrekking tot de kleur, hoogte, functionaliteit en uiteraard de seizoenen.

 

Uw tuin in kleur het hele jaar

• een persoonlijk ontwerp naar eigen wensen en mogelijkheden

• een ontwerp waarin rekening gehouden wordt met omgevingsfactoren

en beplanting

• een ontwerp waarin opgenomen infrastructuur, erf afscheiding en bestrating

• een ontwerp vertrouwd, kleurrijk en binnen uw budget

NIEUWS